Η ενοικίαση αυτοκινήτου με την Autocreta, είναι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν επισκέπτεστε την Κρήτη. Είμαστε η απόλυτη επιλογή, όχι μόνο επειδή έχουμε τις καλύτερες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά και για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας!

Η Κρήτη, είναι γεμάτη από τοπία που κόβουν την ανάσα και εκπληκτικές παραλίες, ωστόσο οι περισσότερες από αυτές είναι προσβάσιμες μόνο με αυτοκίνητο. Η ενοικίαση αυτοκινήτου για να απολαύσετε και να εξερευνήσετε το νησί, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανακαλύψετε όλους τους μυστικούς θησαυρούς που κρύβονται σε κάθε σημείο αυτού του επίγειου παραδείσου.

Εγγυόμαστε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτων και τις χαμηλότερες τιμές. Μαζί μας, το μόνο σας μέλημα είναι να έχετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε το πιο υπέροχο νησί της Μεσογείου.

Προσφέρουμε καινούργια οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές, με πλήρη ασφάλιση, απεριόριστα χιλιόμετρα, 24ωρη υπηρεσία παράδοσης και επιστροφής, δωρεάν δεύτερο οδηγό, παιδικά καθίσματα και άλλες υπηρεσίες.

Δωρεάν υπηρεσίες παράδοσης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Η εταιρία μας, προσφέρει δωρεάν παράδοση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, την ώρα της άφιξής σας.
Γνωρίζουμε ότι μετά από μια πολύωρη και κουραστική πτήση, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να περιμένετε στην ουρά, για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας.

Αλλά όχι με εμάς!!

Παρέχουμε άμεση παράδοση αυτοκινήτου, απευθείας μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, χωρίς αναμονή!!

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι η κύρια πύλη της Κρήτης προς την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η επίσημη ονομασία του, είναι Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» και βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη του Ηρακλείου.

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα, μετά το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς εξυπηρετεί πάνω από 6 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο, που ταξιδεύουν εντός ή εκτός Ελλάδας.

Rent a  car SUV

Ασφαλή & Αξιόπιστα Αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Προσφέρουμε ένα εκτεταμένο στόλο από τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων, για να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό. Παρέχουμε αυτοκίνητα προς ενοικίαση από πολλούς διαφορετικούς τύπους και κατηγορίες όπως οικονομικά οχήματα προς ενοικίαση, οικογενειακά αυτοκίνητα για ενοικίαση, ενοικίαση αυτοκινήτου Diesel, οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενοικιάσεις Crossover & SUV, οχήματα προς ενοικίαση τύπου κάμπριο, μίνιβαν 6-7 θέσεων και minibus για 8-9 επιβάτες.

Ζητήστε μια προσφορά ενοικίασης επιλέγοντας την κατηγορία οχήματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ολοκληρώστε με ασφάλεια την κράτησή σας, μέσω της ONLINE φόρμας κράτησης, σε μόλις λίγα λεπτά.

Family Car Rentals Autocreta