Επιλέξτε ανάμεσα στις φθηνότερες κατηγορίες οχημάτων μας

Ενημέρωση Covid-19 Autocreta Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
 
Για κρατήσεις καλέστε μας
 
Βρείτε μας επίσης
 
 

 

 

 

 

 

 

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κρήτη Ηράκλειο Αεροδρόμιο / Λιμάνι

Από το 1980 έχουμε δημιουργήσει άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας, προσφέροντας φθηνές και αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες της Κρήτης την ευκαιρία να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να απολαύσουν το νησί με ένα ασφαλές και αξιόπιστο όχημα.

Η εταιρεία AUTOCRETA, προσφέρει απευθείας ενοικίαση αυτοκινήτων χωρίς μεσάζοντες, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ή το αεροδρόμιο Χανίων, κατά τη στιγμή της άφιξής σας στην Κρήτη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το όχημα στο ξενοδοχείο σας ή σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία της επιλογής σας, αφού η εταιρεία μας παρέχει σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων στα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα στην Κρήτη, όπως το λιμάνι του Ηρακλείου ή στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή της Χερσονήσσου, στο Κοκκίνη Χάνι, στις Γούβες, στη Σταλίδα, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και στα Χανιά.

Το φιλικό προσωπικό μας, θα σας παρέχει κάθε πληροφορία με οδικούς χάρτες της Κρήτης και θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για να εξερευνήσετε το νησί, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορούμε να εγγυηθούμε μια ασφαλή και άνετη οδήγηση, παρέχοντας πλήρως ασφαλισμένα οχήματα, με απεριόριστα χιλιόμετρα, 24ωρη οδική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, παιδικά καθίσματα, πλοηγούς GPS και πολλά άλλα.

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα όλων των τύπων και κατηγοριών

Προσφέρουμε ένα εκτεταμένο στόλο από τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων, για να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό. Παρέχουμε αυτοκίνητα από πολλούς διαφορετικούς τύπους και κατηγορίες όπως οικονομικά αυτοκίνητα, με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενοικιάσεις τζιπ ή SUV, cabriolet, μίνιβαν και minibus 6, 7, 8 ή 9 θέσεων και άλλα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας από τη λίστα των οχημάτων μας και εμείς θα σας στείλουμε μία ιδανική προσφορά ενοικίασης για την περίοδο που επιθυμείτε. Δεν έχει σημασία που θα αποφασίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη. Ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής σας ή το είδος του οχήματος που επιθυμείτε να οδηγήσετε. Απλά ενημερώστε μας και απολαύστε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο & τον τουρισμό στην Κρήτη.