Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Χανίων

car rental chania airport

Η Εταιρεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων AUTOCRETA σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο όχημά σας στο αεροδρόμιο των Χανίων, απευθείας κατά την άφιξη.
Παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στο αεροδρόμιο των Χανίων με την 24ωρη υπηρεσία παράδοσης αυτοκινήτου, αμέσως μόλις φτάσετε.

Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, θα σας περιμένει στο πάρκινγκ μόλις πάρετε τις αποσκευές σας, τόσο γρήγορα!!

Ο Διεθνής Αερολιμένας Χανίων "Ιωάννης Δασκαλογιάννης" (CHQ) βρίσκεται 15 χλμ από την πόλη των Χανίων και 140 χλμ από την πρωτεύουσα της Κρήτης, το Ηράκλειο.

Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του νησιού, καθώς περίπου 2 εκατομμύρια επιβάτες πετούν από το αεροδρόμιο των Χανίων κάθε χρόνο, προς εσωτερικούς και διεθνείς προορισμούς.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», το δεύτερο σημείο εισόδου επισκεπτών στην Κρήτη και η κύρια πύλη για ενοικίαση αυτοκινήτου για τη δυτική Κρήτη.

Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι ιδανική τοποθεσία για ενοικίαση αυτοκινήτου, είτε αποφασίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στην περιοχή των Χανίων, κοντά στην πόλη ή οπουδήποτε στη δυτική πλευρά του νησιού.

Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα και δημοφιλή καλοκαιρινά θέρετρα στη δυτική πλευρά του νησιού για να οδηγήσετε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, όπως η πόλη και η παλιά πόλη των Χανίων, ο Πλατανιάς, η Αγία Μαρίνα, η Κίσσαμος, τα Φαλάσαρνα, η Παλαιόχωρα, το Ελαφονήσι, το Κεδρόδασος, τα Σφακιά, το Λουτρό, η Γεωργιούπολη και πολλά άλλα.

Διαθέτουμε καινούργια οχήματα σε πολύ χαμηλές τιμές, με πλήρη ασφάλισηαπεριόριστα χιλιόμετρα24ωρη υπηρεσία παράδοσης και επιστροφής, δωρεάν δεύτερο οδηγό, παιδικά καθίσματα και το πιο σημαντικό, τελικές τιμές, χωρίς κρυφές εκπλήξεις κατά την άφιξη!

Ασφαλή & Αξιόπιστα Αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Προσφέρουμε ένα εκτεταμένο στόλο από τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων, για να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό. Παρέχουμε αυτοκίνητα προς ενοικίαση από πολλούς διαφορετικούς τύπους και κατηγορίες όπως οικονομικά οχήματα προς ενοικίαση, οικογενειακά αυτοκίνητα για ενοικίαση, ενοικίαση αυτοκινήτου Diesel, οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενοικιάσεις Crossover & SUV, οχήματα προς ενοικίαση τύπου κάμπριο, μίνιβαν 6-7 θέσεων και minibus για 8-9 επιβάτες.

Ζητήστε μια προσφορά ενοικίασης επιλέγοντας την κατηγορία οχήματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ολοκληρώστε με ασφάλεια την κράτησή σας, μέσω της ONLINE φόρμας κράτησης, σε μόλις λίγα λεπτά.

Family Car Rentals Autocreta