Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου & στο αεροδρόμιο Χανίων

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Χανίων

car rental chania airport

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», το δεύτερο σημείο εισόδου επισκεπτών στην Κρήτη και η κύρια πύλη για ενοικίαση αυτοκινήτου για τη δυτική Κρήτη.

Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι ιδανική τοποθεσία για ενοικίαση αυτοκινήτου, είτε αποφασίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στην περιοχή των Χανίων, κοντά στην πόλη ή οπουδήποτε στη δυτική πλευρά του νησιού.

Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα και δημοφιλή καλοκαιρινά θέρετρα στη δυτική πλευρά του νησιού για να οδηγήσετε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, όπως η πόλη και η παλιά πόλη των Χανίων, τα Φαλάσαρνα, η Παλαιόχωρα, το Ελαφονήσι, η Γεωργιούπολη, το Ρέθυμνο, η Αγία Γαλήνη και πολλά άλλα.

Η Εταιρεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων AUTOCRETA σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο όχημά σας στο αεροδρόμιο των Χανίων, απευθείας κατά την άφιξη.

Καινούργια οχήματα σε πολύ χαμηλές τιμές, με πλήρη ασφάλισηαπεριόριστα χιλιόμετρα24ωρη υπηρεσία παράδοσης και επιστροφής, δωρεάν δεύτερο οδηγό, παιδικά καθίσματα χωρίς χρέωση και το πιο σημαντικό, τελικές τιμές, χωρίς κρυφές εκπλήξεις κατά την άφιξη!

 

minibuses diesel cars for rent

Ασφαλή & Αξιόπιστα Αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Προσφέρουμε ένα εκτεταμένο στόλο από τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων, για να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό. Παρέχουμε αυτοκίνητα προς ενοικίαση από πολλούς διαφορετικούς τύπους και κατηγορίες όπως οικονομικά οχήματα προς ενοικίαση, οικογενειακά αυτοκίνητα για ενοικίαση, ενοικίαση αυτοκινήτου Diesel, οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενοικιάσεις Crossover & SUV, οχήματα προς ενοικίαση τύπου κάμπριο, μίνιβαν 6-7 θέσεων και minibus για 8-9 επιβάτες.

Ζητήστε μια προσφορά ενοικίασης επιλέγοντας την κατηγορία οχήματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ολοκληρώστε με ασφάλεια την κράτησή σας, μέσω της ONLINE φόρμας κράτησης, σε μόλις λίγα λεπτά.

Family Car Rentals Autocreta