Γνωρίστε την εταιρεία μας

Ιστορία

Η εταιρεία AUTOCRETA ιδρύθηκε το 1980 στο Ηράκλειο, ως ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων και ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες στο νομό Ηρακλείου στην Κρήτη. Ως τοπική οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην ενοικίαση αυτοκινήτων και κάθε τι που έχει σχέση με τον τουρισμό στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα δουλεύουμε όλοι μαζί, κάνοντας αυτό που αγαπάμε να κάνουμε περισσότερο,... προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας και παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες σε όλους τους επισκέπτες της Κρήτης πώς να κάνουν τις διακοπές τους πιο εύκολες, ευχάριστες και φυσικά αξέχαστες.

Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας επιτυχημένης πορείας σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Κρήτη και η πολύχρονη συνεργασία με τα πιο γνωστά ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα, μπορούν να αποδείξουν την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας και να εγγυηθούν την τελειότητα των διακοπών σας στην Κρήτη.

Όποια και αν είναι η διάρκεια παραμονής ή ο τόπος διαμονής σας ή τι είδους όχημα σας καλύπτει και θέλετε να οδηγείτε, απλά ενημερώστε μας και απολαύστε μία ξένοιαστη οδήγηση χωρίς άγχος και ανησυχίες.

Δεν είμαστε μεσίτες ενοικίασης αυτοκινήτων! Είμαστε μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρουμε άμεση ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς μεσάζοντες από το 1980 και συνεχίζουμε μαζί.

 

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι ότι είμαστε με τον πελάτη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, πριν και μετά την ενοικίαση αυτοκινήτου. Οι πελάτες μας μπορούν πάντα να αισθάνονται ασφαλείς για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τις κρατήσεις. Η ομάδα μας θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρέχοντα χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες. Προσπαθούμε κάθε μέρα περισσότερο και έτσι μπορούμε πάντα να εγγυηθούμε ανταγωνιστικές τιμές και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, παρέχοντας ταυτόχρονα υγιέστερο ανταγωνισμό και καλύτερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών.

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε και προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικά προσιτές υπηρεσίες με All Inclusive τιμές για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Κάντε κράτηση άφοβα και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις χαμηλότερες τιμές μίσθωσης αυτοκινήτων στην Κρήτη. Δεν θα χρεωθείτε κανένα επιπλέον κόστος ούτε θα προσπαθήσουμε να σας πουλήσουμε κάτι που δεν χρειάζεστε. Η τιμή που θα λάβετε είναι η τιμή που θα πληρώσετε!

 

Αυτοκίνητο και ασφάλεια

Για την ασφάλεια και την ευκολία σας, όλα μας τα αυτοκίνητα είναι πλήρως εξοπλισμένα με αερόσακους, ABS, κλιματισμό A/C, ράδιο-CD κλπ. Ως υψηλής ποιότητας εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, με κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλειά σας, όλα τα αυτοκίνητά μας είναι σχολαστικά συντηριμένα. Προκειμένου να αποφευχθούν μηχανικές βλάβες, χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά και τα καλύτερα λιπαντικά, έτσι ώστε οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη και ασφαλέστερη ποιότητα υπηρεσιών. Τα οχήματα ελέγχονται διαρκώς από τους έμπειρους μηχανικούς μας πριν και μετά από κάθε ενοικίαση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη και ασφαλή οδήγηση.