Επιλέξτε ανάμεσα στις φθηνότερες κατηγορίες οχημάτων μας

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων αεροδρόμιο Ηρακλείου

Η εταιρεία Autocreta με έδρα το Ηράκλειο, σας προσφέρει τη δυνατότητα, εκτός από την παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία στην πόλη του Ηρακλείου ή το λιμάνι του Ηρακλείου, προσφέρει 24 ώρες δωρεάν υπηρεσίες παράδοσης αυτοκινήτων και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Παρέχουμε τεράστια ποικιλία οχημάτων για ενοικίαση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, πάντα χωρίς κανένα περιορισμό χιλιομέτρων, πλήρως ασφαλισμένα αυτοκίνητα, 24ωρη οδική βοήθεια και πολλά άλλα.

Κάντε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου μέσω του ασφαλούς συστήματος κρατήσεων και θα είμαστε στο αεροδρόμιο για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας αμέσως από το parking της εταιρείας μας, έξω από τον τερματικό σταθμό.

Επειδή είμαστε μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε σε θέση να παρέχουμε κάθε πληροφορία που χρειάζεστε, όχι μόνο σε ότι έχει σχέση με την ενοικίαση αυτοκινήτων, αλλά και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με μέρη για να επισκεφτείτε ή για να οργανώσετε τις διακοπές σας.

Το διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" είναι το κύριο αεροδρόμιο στο νησί της Κρήτης και θεωρείται το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Είναι η κύρια πύλη για να επισκεφθείτε την Κρήτη και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα του νησιού, το Ηράκλειο.

Πέντε εκατομμύρια ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο κάθε χρόνο. Το μικρό κτίριο του τερματικού σταθμού, παραμένει πολύ απασχολημένο κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, ​​γι'αυτό είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση για το αυτοκίνητό σας εκ των προτέρων, έτσι ώστε να αποφευχθεί η απεγνωσμένη αναζήτηση για διαθέσιμα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο.

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες του Ηρακλείου, καθώς είναι σε απόσταση μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης αλλά επίσης είναι συνδεδεμένο με ένα καλά ανεπτυγμένο οδικό δίκτυο, που κάνει το ταξίδι σας στην Κρήτη γρήγορο και ασφαλή. Εκτός από την περιοχή του Ηρακλείου, το αεροδρόμιο εξυπηρετεί επίσης και άλλους διάσημους προορισμούς όπως Άγιος Νικόλαος, Μάλια, Χερσόνησος, Σταλίδα, Ελούντα και άλλα δημοφιλή θέρετρα της ανατολικής ή της κεντρικής Κρήτης.

.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας από τη λίστα των οχημάτων μας και εμείς θα σας στείλουμε μία ιδανική προσφορά ενοικίασης ανάλογα την περίοδο. Δεν έχει σημασία που θα αποφασίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη. Ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής σας ή το είδος του οχήματος που επιθυμείτε να οδηγήσετε. Απλά ενημερώστε μας και απολαύστε την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο ή τον τουρισμό στην Κρήτη.

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα όλων των τύπων και κατηγοριών

Προσφέρουμε ένα εκτεταμένο στόλο από τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων, για να ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και κάθε προϋπολογισμό. Παρέχουμε αυτοκίνητα από πολλούς διαφορετικούς τύπους και κατηγορίες με οικονομικά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενοικιάσεις τζιπ ή SUV, cabriolet, μίνιβαν και minibus 6, 7, 8 ή 9 θέσεων και άλλα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας από τη λίστα των οχημάτων μας και εμείς θα σας στείλουμε μία ιδανική προσφορά ενοικίασης για την περίοδο που επιθυμείτε. Δεν έχει σημασία που θα αποφασίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη. Ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής σας ή το είδος του οχήματος που επιθυμείτε να οδηγήσετε. Απλά ενημερώστε μας και απολαύστε την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο ή τον τουρισμό στην Κρήτη.