• Τι έγγραφα χρειάζομαι για να ενοικιάσω αυτοκίνητο;

Πρέπει να προσκομίσετε έγκυρη άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή ταυτότητα και έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο όνομά σας.
  • Μπορώ να κάνω κράτηση συγκεκριμένου αυτοκινήτου για την κράτησή μου;

Οι κρατήσεις μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο βάσει την κατηγορία και όχι κάποια συγκεκριμένη μάρκα, μοντέλο ή χρώμα αυτοκινήτου.
Ωστόσο, μπορείτε να μας αναφέρετε την προτίμησή σας και θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
  • Το αυτοκίνητο παραδίδεται με γεμάτο ρεζερβουάρ;

Η πολιτική καυσίμου της εταιρίας μας είναι "ίδιο προς το ίδιο", που σημαίνει ότι σας παραδίδουμε το αυτοκίνητο με μια συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου και θα πρέπει να το επιστρέψετε με το ίδιο επίπεδο που παραλάβατε.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε γεμάτο ρεζερβουάρ εκ των προτέρων.
  • Τι είδους ασφάλιση περιλαμβάνεται στις τιμές;

Οι τιμές περιλαμβάνουν Πλήρη Ασφάλιση CDW με Απαλλαγή, που προσαρμόζεται ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος, Προσωπικό Ατύχημα οδηγού-επιβαινόντων, Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης & προς Τρίτους, Ασφάλιση κλοπής με Απαλλαγή.
  • Τι γίνεται εάν επιστρέψω το όχημα με ζημιά/φθορά;

Οποιοδήποτε περιστατικό, φθορά ή ζημιά στο όχημα κατά την περίοδο της ενοικίασης, θα πρέπει να αναφερθεί αμέσως στην εταιρεία. Κατά την επιστροφή θα πρέπει να προσκομιστεί το μισθωτήριο συμβόλαιο ενοικίασης μαζί με το έντυπο επιθεώρησης οχήματος, ώστε ο εκπρόσωπός μας να ελέγξει το όχημα καθώς και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η ζημιά/φθορά, ώστε να μπορέσει να εκτιμηθεί το κόστος.
Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν λάβει καμία ειδοποίηση σχετικά με περιστατικό, ατύχημα ή ζημιά κατά την περίοδο της μίσθωσης ή σε περίπτωση αμέλειας ή παράβασης των Κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας, ο ενοικιαστής επιβαρύνεται εξολοκλήρου το κόστος που θα προκύψει.
  • Οι τιμές είναι τελικές;

Οι τιμές μας είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένων όλων των τοπικών φόρων-ΦΠΑ, απεριόριστων χιλιομέτρων, πλήρους ασφάλισης C.D.W (με Απαλλαγή), Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος, Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & προς Τρίτους, Ασφάλεια κλοπής (με Απαλλαγή).
  • Τι γίνεται αν το όχημα που επιλέξω δεν χωράει τους επιβάτες ή/και τις αποσκευές;

Πριν κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει όλες τις πληροφορίες και τις προδιαγραφές σχετικά με τις κατηγορίες αυτοκινήτων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.
Η εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την επιλογή κατηγορίας οχήματος εαν αυτή δεν ανταποκρίνεται για τους επιβάτες ή τις αποσκευές τους.
  • Δεν έχω πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο;

Σε περίπτωση που δεν είστε κάτοχος πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο με την εταιρία μας, καθώς μπορείτε να αφήσετε ένα συγκεκριμένο ποσό σε μετρητά ως Εγγύηση και να το λάβετε πίσω στο ακέραιο, μόλις επιστρέψετε το αυτοκίνητο, ανάλογα με την κατάστασή του.
Η μετρητή εγγύηση ποικίλλει, ανάλογα με το ποσό της Απαλλαγής της επιλεγμένης κατηγορίας.
  • Θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@crete-car-rentals.com ή στο +306977574699