Πληροφορίες ασφάλειας και ενημερώσεις για τον Κορονοϊό - COVID 19

Αγαπητοί πελάτες,

Τα τελευταία χρόνια, ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει μια θλιβερή και ατυχής κατάσταση, λόγω του ιού Covid-19. Οι αρχές έχουν λάβει έκτακτα μέτρα για να περιορίσουν την πανδημία Covid-19, διαταράσσοντας την καθημερινή μας ρουτίνα και τη ζωή μας.
Ωστόσο εμείς, ως πάροχος μιας βασικής τουριστικής υπηρεσίας όπως είναι η ενοικίαση αυτοκινήτων, συμβάλλουμε στην ασφαλή κινητικότητα των επισκεπτών μας, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας, προς τις τοπικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Πρώτα η ασφάλεια

Λαμβάνοντας υπόψη ότι, η ασφάλεια των πελατών μας, καθώς και η ασφάλεια του προσωπικού μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ενισχύσαμε την τυπική διαδικασία καθαρισμού σε κάθε ενοικίαση, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα που παρέχονται από τον Παγκόσμιο και τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας, χρησιμοποιώντας πάντα εξειδικευμένα απολυμαντικά προϊόντα, με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε κάθε πιθανή μόλυνση ή εξάπλωση, τόσο από το Covid 19 όσο και από άλλους παρόμοιους ιούς.

 

Covid Safe Autocreta Car Rentals

Καθαρισμός και απολύμανση αυτοκινήτων

Κάθε όχημα, καθαρίζεται σχολαστικά πριν και μετά από κάθε ενοικίαση. Όλες οι επιφάνειες του εσωτερικού που σχετίζονται με άμεση / έμμεση επαφή, όπως: τιμόνι, δείκτες, ταμπλό, λαβές θυρών, ραδιόφωνο και βάσεις ποτηριών, απολυμαίνονται πλήρως.
Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε μια ειδική εσωτερική απολύμανση, όπου οι πόρτες του αυτοκινήτου παραμένουν κλειστές και ο κινητήρας είναι ενεργοποιημένος, προκειμένου τα σωματίδια να διεισδύσουν στους αγωγούς εξαερισμού αέρα, ως τελική διαδικασία απολύμανσης. Μετά τον εξωτερικό καθαρισμό του οχήματος, απολυμαίνουμε το κλειδί του αυτοκινήτου και το έχουμε έτοιμο, για τους επόμενους πελάτες.

Δράστε με ευελιξία

Κατανοούμε ότι τα σχέδια διακοπών σας ενδέχεται να αλλάξουν απροσδόκητα, οπότε ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ευελιξία για εσάς και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι.
Γι' αυτό το λόγο και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε εύκολες και ευέλικτες επιλογές προκειμένου να αλλάξετε, να τροποποιήσετε ή ακόμα και να ακυρώσετε την κράτηση σας, εάν είναι απαραίτητο, οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.