Ενημέρωση Covid-19 - Αutocreta Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Αγαπητοί πελάτες,

Τους τελευταίους μήνες ο καθένας από εμάς, αντιμετωπίζει μια θλιβερή και ατυχής κατάσταση, λόγω του ιού Covid-19.

Οι αρχές έχουν λάβει έκτακτα μέτρα για να περιορίσουν την πανδημία Covid-19, διαταράσσοντας την καθημερινή μας ρουτίνα και τη ζωή μας.

Ωστόσο εμείς, ως πάροχος μιας βασικής τουριστικής υπηρεσίας όπως είναι η ενοικίαση αυτοκινήτων, συμβάλλουμε στην ασφαλή κινητικότητα των επισκεπτών μας, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας, προς τις τοπικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

Πρώτα η ασφάλεια

Λαμβάνοντας υπόψη ότι, η ασφάλεια των πελατών μας καθώς και η ασφάλεια του προσωπικού μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, εκτός από τον βασικό καθαρισμό που κάνουμε πάντα στο εξωτερικό και ειδικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μετά από κάθε ενοικίαση, ενισχύσαμε τα μέτρα καθαρισμού σύμφωνα με τα τρέχοντα πρωτόκολλα του Παγκόσμιου και του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, έτσι ώστε κάθε όχημα να παραδίδεται πλήρως απολυμασμένο, με βάση τα νέα πρότυπα υγιεινής τόσο στο εσωτερικό του, όσο κ σε όλες τις επιφάνειες που σχετίζονται με άμεση / έμμεση επαφή.

 

Πάντα δίπλα σας

Με την πολυετή εμπειρία μας στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σε ότι σχετίζεται με τον τουρισμό, σας εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, με ασφάλεια και ευθύνη για τους επισκέπτες μας.

 

Δράστε με ευελιξία

Κατανοούμε ότι τα σχέδια διακοπών σας ενδέχεται να αλλάξουν λόγω της τρέχουσας κατάστασης, οπότε ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ευελιξία για εσάς και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι.

Γι' αυτό το λόγο και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε εύκολες και ευέλικτες επιλογές προκειμένου να αλλάξετε, να τροποποιήσετε ή ακόμα και να ακυρώσετε την κράτηση σας, εάν είναι απαραίτητο, οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Μείνετε υγιείς... Ενοικιάστε με ασφάλεια...