Η ενοικίαση αυτοκινήτου με την Autocreta, είναι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν επισκέπτεστε την Κρήτη. Είμαστε η απόλυτη επιλογή, όχι μόνο επειδή έχουμε τις καλύτερες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά και για την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας!

Η Κρήτη είναι ένα νησί πλούσιο σε ιστορία, πολιτισμό και μαγευτικά τοπία που κόβουν την ανάσα και εκπληκτικές παραλίες, ωστόσο οι περισσότερες από αυτές είναι προσβάσιμες μόνο με αυτοκίνητο. Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Autocreta, μπορείτε να εξερευνήσετε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού, από παραδεισένιες παραλίες μέχρι μαγευτικά βουνά, περνώντας μέσα από γραφικά χωριά και αρχαιολογικούς χώρους, με άνεση και ευελιξία.

Εγγυόμαστε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτων και τις χαμηλότερες τιμές. Μαζί μας, το μόνο σας μέλημα είναι να έχετε αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε το πιο υπέροχο νησί της Μεσογείου.

Προσφέρουμε καινούργια οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές, με πλήρη ασφάλιση, απεριόριστα χιλιόμετρα, 24ωρη υπηρεσία παράδοσης και επιστροφής, δωρεάν δεύτερο οδηγό, παιδικά καθίσματα και άλλες υπηρεσίες.

Δωρεάν υπηρεσίες παράδοσης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Η εταιρία μας, προσφέρει δωρεάν παράδοση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, την ώρα της άφιξής σας.
Γνωρίζουμε ότι μετά από μια πολύωρη και κουραστική πτήση, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να περιμένετε στην ουρά, για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας.
Γι' αυτό, σας παρέχουμε άμεση παράδοση αυτοκινήτου, απευθείας μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, χωρίς αναμονή!!

Autocreta Car Rentals Crete


15 κορυφαίοι προορισμοί που πρέπει να επισκεφτείτε στην Κρήτη: Ανακαλύψτε τη φυσική ομορφιά και την πλούσια ιστορία του νησιού

  • Ανάκτορο Κνωσού: Εξερευνήστε τον μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο της Εποχής του Χαλκού στην Κρήτη, που θεωρείται η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης.

  • Παλιά Πόλη Χανίων: Περιπλανηθείτε στα γραφικά δρομάκια, το ενετικό λιμάνι και τον ιστορικό φάρο σε αυτήν την γοητευτική παλιά πόλη.

  • Παραλία Ελαφονήσι: Χαλαρώστε σε αυτή την εκπληκτική παραλία με ροζ άμμο με τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κρήτης.

  • Φαράγγι της Σαμαριάς: Περπατήστε σε ένα από τα μεγαλύτερα φαράγγια της Ευρώπης, με μαγευτικά τοπία και μοναδική χλωρίδα και πανίδα.

  • Παλιά Πόλη Ρεθύμνου: Ανακαλύψτε την καλοδιατηρημένη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, τα δαιδαλώδη δρομάκια και το όμορφο λιμάνι σε αυτή την ιστορική πόλη.

  • Λιμνοθάλασσα Μπάλος: Επισκεφθείτε αυτήν την εξωτική λιμνοθάλασσα με τη λευκή άμμο και τα ρηχά τιρκουάζ νερά, που είναι προσβάσιμη με καραβάκι.

  • Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Μάθετε για την αρχαία ιστορία της Κρήτης μέσα από την εκτενή συλλογή μινωικών αντικειμένων που φιλοξενούνται σε αυτό το μουσείο.

  • Νησάκι Σπιναλόγκα: Εξερευνήστε αυτή τη συναρπαστική πρώην αποικία λεπρών και το ενετικό φρούριο, ακριβώς έξω από τις ακτές της ανατολικής Κρήτης.

  • Φοινικόδασος Βάι: Απολαύστε το μοναδικό σκηνικό αυτής της παραλίας με τους φοίνικες, που βρίσκεται στην ανατολική Κρήτη κοντά στην πόλη της Σητείας.

  • Φαιστός: Επισκεφθείτε τα ερείπια αυτού του αρχαίου μινωικού παλατιού, που προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω ύπαιθρο.

  • Παραλία και Μονή Πρέβελης: Απολαύστε την όμορφη παραλία με τους φοίνικες και το ποτάμι που τη διασχίζει, καθώς και το ιστορικό ομώνυμο μοναστήρι με θέα στο Λιβυκό Πέλαγος.

  • Λίμνη Κουρνά: Κάντε μια χαλαρωτική βόλτα ή μια εξόρμηση στην εξοχή γύρω από τη μοναδική λίμνη γλυκού νερού της Κρήτης.

  • Παραλία Μάταλα: Ανακαλύψτε τις εντυπωσιακές σπηλιές και τα κρυστάλλινα νερά σε αυτή τη δημοφιλή παραλία, νότια της Κρήτης.

  • Άγιος Νικόλαος: Απολαύστε τη γραφική προκυμαία, γευματίστε σε διάφορα εστιατόρια και επισκεφθείτε τη βυζαντινή εκκλησία σε αυτή τη γοητευτική παραθαλάσσια πόλη.

  • Μονή Αρκαδίου: Εξερευνήστε το ιστορικό μοναστήρι με την όμορφη αρχιτεκτονική του, που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου.


Audi-A3-Cabrio-Ενοικίαση-Αυτοκινήτου-Κρήτη

Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε ένα απλό και φιλικό προς το χρήστη σύστημα κρατήσεων που σας επιτρέπει να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με ευκολία. Με μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων προς επιλογή, συμπεριλαμβανομένων μικρομεσαίων, οικογενειακών και πολυτελών αυτοκινήτων, έχουμε το τέλειο αυτοκίνητο για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Όλα τα αυτοκίνητά μας είναι νέα μοντέλα, άψογα συντηρημένα και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφαλείας, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.
Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στη Κρήτη, μην διστάσετε να κλείσετε το αυτοκίνητό σας μέσω της ιστοσελίδας μας σήμερα και να ξεκινήσετε να ανακαλύπτετε τα εκπληκτικά τοπία και τις γοητευτικές πόλεις της Κρήτης στο δικό σας ρυθμό.